Babayı telefona kaydetme isimleri

 Telefonda bir babayı kurtarmak için en güzel isimleri bulduk ve en özel isimleri kullanmak istiyoruz. Değer verdiğimiz şeyleri rehberimize yerleştirirken bizim için ne kadar değerli olduklarını göstermek isteriz. Basit görünse de sevdiklerimiz için uygun rehberlik biçimleri bulmak bizim için zor olabilir. Hissettiklerimizi kelimelere dökmek kolay değil.


En büyük şairler bile bazen takılıp kalır.


Duygular o kadar coşkulu ki sadece yaşamak istiyorlar. Yani karmaşık cümleler kurmakta veya kelime bulmakta zorlanıyorsanız, sevdiklerinizin sadece konuşmalarınızla değil, onlar için yaptıklarınızla da özel olduklarını anlayacaklarını unutmayın. Eye to Eye sadece flört ilişkilerindeki aşktan bahsetmiyor. Bir baba ile kızının birbirine olan sevgisi, bakışlarının buluşmasından anlaşılır. Babalarımız ve annelerimiz dünyadaki ilk aşkımızdır.


Sonsuza kadar sürer ve kalbimizde hep aynı yeri tutar. Onu tahtına oturturken, kalbimizin ve aklımızın rehberliğinde onun için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu, çocuklarını kurtarmak için telefonda mücadele eden bir babayı kurtarmak için en güzel isimleri bulmayı içerir. İnce detaylar da aşkta gizlidir. Şimdi babanı telefona bağla, isimlerden önce favorilerimizden başlayalım.


Başlayalım...


Bazı ebeveynler yabancı isimleri tercih eder ve yabancı dil konuşmayı sever. Bu nedenle dizine kayıt olurken onları mutlu etmek için yabancı adresleri kullanabiliriz. Baba-oğul ya da gelin ilişkisinde babamızın espri anlayışına güveniriz. Ancak, babamızın telefona kaydetmeyi seçtiği garip isimlere gücenmemesi için dikkatli olmalıyız.


Seni asla üzmek istemiyoruz. Bunu bizim için yaptıklarını düşünmemize rağmen, birçoğu her şeyi söylemekten hoşlanmadıkları için farkedilmiyor. Bu temiz. Bu nedenle eğlenceli bir isim seçerken dikkatli olmanızı öneririz.


Ebeveynler bizim isimsiz kahramanlarımızdır. Bizi gizlice severken gizlice korurlar. Yüzlerinin cüretkarlığı, kalplerindeki korkuları gizler. Bu korkuların çoğu bizi ilgilendiriyor. Hayatlarımızı daha güzel hale getirmek için her şeyi düşünüyorlar.


Bu yüzden onlar için daha az şey yapıyoruz. Haklarınızı asla iade edemeyiz. Anne babalar günlerinde ısınırlar ve onlardan uzaktayken sık sık arayıp durumlarını ve anılarını sorarız. Ancak normal günlerde onları şaşırtmalı ve onlara güzel anılar bırakmalıyız. Kısa bir hayata sığdırabildiğimiz tüm güzellikleri kaçırmamak için çaba göstermeliyiz.


Bu güzelliklerden biri de telefon rehberinde yer almasıdır. Ebeveynler dikkatlice düşünür ve ayrıntılara dikkat eder. Bu nitelikleri asla ortaya çıkarmazlar.


Bazen telefonda isim kaydederken alışılmışın dışına çıkmak güzel olabilir. Samimi arkadaşlarınızı veya çevrenizdekileri telefon rehberinize kaydederseniz aranızdaki bağ daha da güçlenebilir.


En önemlisi, aile üyelerinizi telefonda farklı şekilde kaydederek onları daha mutlu edebilirsiniz. Bu hayattaki en değerli insanlardan biri babadır. Babanızı telefon defterinize farklı bir şekilde kaydederek aranızdaki bağı bir nebze olsun arttırabilirsiniz.


Babanızı telefonunuza komik, farklı, anlamlı bir isim olarak veya İngilizce olarak kaydederseniz yakınlığınız artabilir. . Kitap. Daha önce kurtaran annenin isimlerini telefonda


paylaşmıştık

Bu makalede  Babamı telefonda kurtaracak isimler'e yer verdik. Buradaki isimlerden birini kullanarak babanı telefonunda başka şekillerde kurtarabilirsin.




Babayı ne diye kaydedilir?

Baba telefon rehberine nasıl kaydedilir?

Telefonda anneler ne diye kaydedilir?

Kocamı telefona ne diye kaydedilir?


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgiliyi telefona kaydetme isimleri (Rehbere)

Eşini telefona Kaydetme erkek - Kadın

Kankayı Telefona kaydetme isimleri BFF